Werkzaamheden

Wanneer je een positief advies hebt van het UWV is het mogelijk te komen werken bij de Zuidhoek. Een arbeidsplaats bij de Zuidhoek is echter pas mogelijk op het moment dat er ruimte is in onze formatie. De formatie wordt ieder jaar opnieuw toegekend door het Ministerie van Sociale Zaken. Het kan voorkomen dat de formatie vol is. Op dat moment worden nieuwe kandidaten op de wachtlijst geplaatst.

Bij de Zuidhoek zijn er verschillende mogelijkheden om te werken:

  • Industrieel bedrijf
  • Groen bedrijf
  • Detachering
  • Begeleid werken / Persoonsgebonden budget.

Industrieel bedrijf

U kunt gaan werken op één van de afdelingen.

 Montage    Diverse montage- en assemblagewerkzaamheden.
 Metaal    Lassen; Constructiewerk. Boren, zagen, schuren, afkorten. Plaatwerk.
 Verspaning    Draaiwerk, cnc, frezen, boren, tappen, afkorten.
 In- en ompak    Inpakken, verpakken en ompakken. Stickers plakken. Displays maken. Bouten en moeren inpakken. Sealen. 
 Elektronica    Bedraden. Gezichtsbruiners monteren. Panelen maken.
 Wasserij    Wassen, strijken, stomen, sorteren en mangelen.
 Schoonmaak    Op lokatie schoonmaakwerkzaamheden verrichten onder leiding van personeel van De Zuidhoek.

Groenbedrijf

Werken op campings, bungalowparken, in steden en dorpen. Schoffelen, snoeien, spitten, zagen, bosmaaien, maaien, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Detachering

Via de Zuidhoek kunt u uitgeleend worden aan een bedrijf. Welk bedrijf is afhankelijk van uw interesse en voorkeur en uw kennis en vaardigheden. Zodra dat in beeld is gaan wij op zoek naar een bedrijf.

Begeleid werken

U kunt via deze regeling in dienst treden bij een bedrijf. De Zuidhoek maakt met dat bedrijf een afspraak over het betalen van een subsidie. De bemiddeling en de begeleiding geschiedt via het reïntegratiebedrijf van de Zuidhoek.

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111