Vrijwilligers

Het is mogelijk in het geval u een indicatie hebt voor de sociale werkvoorziening en u op de wachtlijst staat in afwachting van een arbeidscontract om vrijwilligerswerk te doen. Met behoud van uitkering werkt u dan een vast aantal dagen of dagdelen per week. In het geval van een UWV-uitkering dient er te allen tijde toestemming aan het UWV te worden gevraagd. Zie voor werken bij de Zuidhoek welke mogelijkheden er zijn.

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111