Las- en plaatwerkerij

Deze afdeling is gespecialiseerd in alle voorkomende las en constructie werkzaamheden. De hier toegepaste lastechnieken zijn Mig, Tig en elektrode.

Alle voorkomende constructie werkzaamheden worden hier uitgevoerd, zowel staal als RVS worden hier verwerkt.

De plaatwerkerij is voorzien van:

  • CNC gestuurde zetbank
  • een guillotine schaar met digitale uitlezing
  • een wals voor kleine diameters
  • Kortom een compleet uitgeruste constructie werkplaats.

Opdrachten worden uitgevoerd voor bouw, scheepsbouw, installatietechniek, verzinkindustrie, zonnebankindustrie, machine- en apparatenbouw. Zowel enkel stuks als grote hoeveelheden worden door ons met de juiste zorg uitgevoerd.

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111