Elektronica

Deze gespecialiseerde afdeling verzorgt werkzaamheden in:

  • panelenbouw
  • bedraden van complete schakelborden
  • het samenstellen van kabelbomen
  • gezichtsbruiners ten behoeve van de zonnebank industrie
  • het solderen van diverse elektronica componenten.

Ook is deze afdeling gespecialiseerd in het opbouwen en afmonteren van motorladers, het samenstellen en sealen van bedienposten voor persoons-oproepsystemen.

Voor de wasserij industrie worden mangels opgebouwd. Hierbij wordt zowel de werktuigbouwkundige, elektrotechnische werkzaamheden en het laden van de software ten behoeve van de besturing van de machine door deze afdeling uitgevoerd.

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111