Zeeuwland eerste lid coöperatie. Zonnepanelen Zeelandia

Door bemiddeling, waarbij de Coöperatie een rol heeft gespeeld, heeft nu ook Koninklijke Zeelandia een grote hoeveelheid zonnepanelen geplaatst. Het betrokken installatiebedrijf Saman heeft hiervoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet. Voor één van de betrokkenen heeft dat geresulteerd in een nieuwe baan!

Op 10 september mochten wij de Zeeuwland als eerste lid van onze nieuwe Coöperatie verwelkomen. Nu de omstandigheden op de energiemarkt gunstig zijn, sluiten wij voor dit lid nieuwe energiecontracten af voor de komende vier jaar. Het besparingsvoordeel wordt ingezet voor onze doelstellingen – het energie-neutraal maken van Schouwen-Duiveland en het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook de klant heeft netto een kostenvoordeel dankzij de lagere energierekeningen in de toekomst. Wilt u ook meedoen? Meld u vrijblijvend aan via onderstaand e-mail adres.

 

Coöperatie Ernergie Werkt op Schouwen-Duiveland U.A.

Post- en bezoekadres: Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee

Telefoon: 0111-413257

KvK nummer: 60782560

E-mail: cooperatie@dezuidhoek.nl

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111