Detachering

Gemotiveerde en betrouwbare werknemers zonder bedrijfsrisico's. Zonder administratieve rompslomp en met professionele begeleiding. Als werkgever kunt u alleen maar dromen van deze unieke combinatie. Tot nu toe. Want De Zuidhoek biedt u al deze voordelen en meer!

De Zuidhoek heeft ruime ervaring met detachering op de arbeidsmarkt. Ons personeel is breed inzetbaar binnen productie, techniek, onderwijs, zorg, dienstverlening en logistiek. Met slechts enkele aanpassingen aan de werkplek of -methode vormen ze een absolute meerwaarde.

Een werknemer met een arbeidshandicap is in dienst van De Zuidhoek en wordt gedetacheerd bij uw bedrijf.

Flexibele contracten; Detachering geeft u de mogelijkheid om contracten flexibel in te vullen. U bepaalt, in overleg met de werknemer en de consulent van De Zuidhoek, de duur van het contract, de werktijden en de aard van de werkzaamheden. Als het contract verlopen is besluit u wederom in overleg wat het vervolg wordt.

Beperkte administratie; De gedetacheerde werknemer ontvangt zijn salaris van De Zuidhoek en blijft daar in dienst. Er wordt gezorgd voor begeleiding van de medewerker. Uw administratie blijft beperkt, u hoeft alleen iedere week een urenlijst door te mailen. U betaalt een inleenvergoeding aan De Zuidhoek die gerelateerd is aan de werkzaamheden die een werknemer verricht.

Begeleiding; De werknemer met een arbeidshandicap is formeel in dienst van De Zuidhoek die dus eindverantwoordelijk blijft voor de werkgeverstaken. Er zijn regelmatig voortgangsgesprekken tussen u, een consulent en de werknemer. De dagelijkse leiding en toezicht liggen bij u als inlenende organisatie. Werk met De Zuidhoek! U bewijst daarmee uw eigen onderneming een grote dienst. Tegelijkertijd gunt u mensen met een lichte arbeidshandicap een werkend leven en draagt zo bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Groepsdetachering
Heeft u (tijdelijk) veel extra medewerkers nodig, dan kan groepsdetachering een oplossing zijn. De Zuidhoek kan variabele groepen medewerkers inzetten voor in- en ompakwerk en montagewerkzaamheden.
Voordelen:

  • u geeft aan hoeveel medewerkers u nodig heeft, op welke tijden en voor welke periode
  • de medewerkers werken op de door u gewenste locatie
  • de medewerkers worden begeleid door ervaren werkleiding
  • kwaliteitsbewakingzieke medewerkers worden vervangen
  • geen financiële risico's voor uw bedrijf

Geïnteresseerd?
Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!

Tel:0111-413257
E-mail: detachering@dezuidhoek.nl
of vul het contactformulier in!

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111