Trajectmogelijkheden

Producten   Enkele Projecten
Diagnose en advies   Workfirst
Training op maat   Strandproject
Leerwerkplekken   Project alleenstaande ouders
Jobcoaching   Werkpaspoort
Sollicitatietraining   Participatie
Plaatsing en nazorg   Zwerfvuil
Begeleid werken    
Workfirst    
Detachering    

Workfirst

Workfirst is voor ons de verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat een kandidaat een reguliere baan verwerft. Dat kan zijn door te werken in de Workfirst afdeling van de Zuidhoek, een stageplaats bij één van de afdelingen van de Zuidhoek, een externe stageplaats of een externe detachering. Gedurende het traject wordt de kandidaat begeleid en worden alle randvoorwaarden gerealiseerd voor het optimaal kunnen functioneren. Dat kan zijn het regelen van maatschappelijk werk, schuldhulpverlening, kinderopvang, training sociale vaardigheden, sollicitatietraining etc.

Detachering

Via het uitgebreide netwerk van De Zuidhoek is het mogelijk om eerst met behoud van uitkering werkervaring op te doen. Vaak is dit een opstap naar een betaalde baan.

Strandproject/Zwerfvuilproject

Sinds 2005 voert Zuidhoek Reïntegratie b.v. het strandproject uit in de maanden mei tot en met september. Cliënten hebben in het project de functie van gastheer en staan toeristen te woord. Ze werken in een bewaakte fietsenstalling en lopen over het strand. Ze houden toezicht en letten op het naleven van de regels. Het project zorgt voor zoveel bagage dat cliënten een goede stap kunnen zetten naar een reguliere baan.

Zwerfvuil ruimen wordt gedaan in samenwerking met reguliere bedrijven. Het doel is om de toeristengebieden schoon te houden.

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111