Eerste geslaagden van het Participatielab

Diploma uitreiking Participatielab
De eerste diploma’s zijn uitgereikt aan geslaagden van het Participatielab. Het Participatielab is een samenwerking tussen Scalda, De Zuidhoek en Orionis. Kandidaten kunnen een praktijkgerichte opleiding op MBO niveau 1 volgen. Dan kan bijvoorbeeld in de richting bouwen, installatie- en constructietechniek, horeca, dienstverlening, groen en logistiek. Eén dag per week is er een schooldag, de andere dagen wordt er in de praktijk gewerkt. Het Participatielab is gestart in september 2019. Dit zijn dus de eerste personen die geslaagd zijn. Ter gelegenheid hiervan is er een coronaproof diploma uitreiking georganiseerd in de kantine van De Zuidhoek. De docenten van Scalda hebben de diploma’s uitgereikt waarbij er voor iedere kandidaat een persoonlijk woordje was. Namens de gemeente en De Zuidhoek kregen alle geslaagden een mooie bos bloemen. Voor de geslaagden van techniek was en nog een speciaal cadeau: een setje ringsleutels. Dick de Boer gebruikte het cadeau als een boodschap voor de toekomst: de sleutel tot succes!

 

 


terug naar overzicht

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111