Maatregelen ivm Corona

Als Zuidhoek nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag  brengen wij u op de hoogte van onze aanpak.

Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen van het RIVM en de GGD. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van anderen. Onze afdelingen zijn zodanig ingericht dat er minimaal 1,5 meter afstand is tussen de medewerkers. De medewerkers die op externe objecten werken, werken met maximaal 2 personen en houden voldoende afstand van elkaar. 

Afspraken doen we alleen telefonisch. Bezoeken aan opdrachtgevers beperken we. Overleggen, bijeenkomsten e.d. zijn afgezegd.

Op kantoor hebben wij meerdere acties ondernomen om verspreiding tegen te gaan. Zo mogelijk werken onze medewerkers thuis, of apart van elkaar in verschillende ruimtes.

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening voorlopig voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Mocht u vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.


terug naar overzicht

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111