Grote drukte op de banenmarkt

Grote drukte op banenmarkt Zierikzee

ZIERIKZEE - De rode loper lag uit bij poppodium Brogum in Zierikzee. En dat heeft geholpen, want het was dinsdagmiddag erg druk op de banenmarkt, die was georganiseerd door de gemeente en het werkbedrijf De Zuidhoek.

Ton van den Nouweland 27-02-18, 16:07

In het gedrang stonden de hangtafels van een twintigtal bedrijven uit de horeca, de bouw, de supermarkten, de installatiesector, de schoonmaak en een uitzendbureau. De strandpaviljoens stonden bij elkaar boven op het podium. ,,Wij betalen een goed loon, je krijgt ook fooi en je mag in Renesse werken”, werft Manuela van Tilborg van strandpaviljoen De Branding. ,,En als je van ver komt, hebben we ook nog een slaapplaats voor je.”

Jan Piet Flikweert (57) uit Oosterland was dinsdag een van de werkzoekenden in Brogum: ,,Aanstaande juni zou ik 25 jaar bij Precisiewerk in Zierikzee hebben gewerkt. Het was een heftige brand. Ik ben meteen gaan kijken. Daarna hebben we nog een paar dagen schoongemaakt, maar ik oktober kregen we te horen dat er geen doorstart zou komen en dat iedereen was ontslagen. Nu zoek ik werk in de productie.”

bron:PZC https://www.pzc.nl/schouwen-duiveland/grote-drukte-op-banenmarkt-zierikzee~a3fca432/


terug naar overzicht

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111