Groen

Uw groen is bij ons in goede handen. Onze enthousiaste medewerkers met "groene vingers" zorgen dagelijks voor de aanleg en onderhoud van vele groenprojecten.

Zuidhoek Groen is een bekende verschijning in het groene wereldje. U ziet de bedrijfsauto's dagelijks van Bruinisse tot Burgh-Haamstede. Zowel aanleg als onderhoud kunt u ons toevertrouwen.

Vele opdrachtgevers geven reeds jaren hun groenwerkzaamheden uit handen.
Tot de huidige opdrachtgevers behoren de Gemeente, Provincie, Waterschap, Woningbouwvereniging, veel bedrijven waarvan heel veel uit de recreatieve sector zoals campings e.d.

Zowel eenmalige opdrachten als jaaropdrachten kunnen wij voor u verzorgen. Aanleg inclusief voorbereiding zoals een ontwerp en/of beplantingsplan is voor Zuidhoek Groen geen probleem. Jaaronderhoud kan bestaan uit maaiwerk en onkruidvrijhouden van het groen. Eenmalige opdrachten kunnen bestaan uit het uitvoeren van een snoeibeurt of vellingswerkzaamheden.

Vooraf doen wij een opname en krijgt u een offerte met een duidelijke werkomschrijving en een prijs zodat u vooraf weet wat iets gaat kosten.
Tevens bestaat er de mogelijkheid om medewerkers bij u te detacheren voor één of meerdere dagen per week.

Heeft u groenwerkzaamheden neem contact op en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Zuidhoek Groen

  • Onderhoud openbaar groen
  • Inplanten en onderhouden van rotondes
  • Onderhoud bedrijfsterreinen
  • Onkruidbestrijding
  • Opruimen zwerfvuil en drijfvuil
  • Schuttingen plaatsen
  • Uw tuin ontwerpen en aanleggen
  • Uw terrein sneeuwvrij maken in de winter

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111