De Zuidhoek: aangepaste bedrijfsvoering in tijden van corona

Zuidhoek pakt de draad weer op

De Zuidhoek zit alweer bijna twee maanden in het coronatijdperk. De eerste week was even schrikken en gaf veel onzekerheid bij de medewerkers. Die week werkte De Zuidhoek met een bezetting van ongeveer 50%. Op basis van die situatie is er eerdere berichtgeving geweest in Wereldregio over de bedrijfsvoering van De Zuidhoek. "Na die eerste week zijn bij De Zuidhoek al snel zaken ten goede gekeer," vertelt directeur Jos Rijk.

Al meteen is De Zuidhoek gaan werken aan de 1,5 meter economie om ervoor te zorgen dat alle medewerkers van De Zuidhoek in een veilige omgeving konden werken met voldoende afstand tot elkaar.

De Zuidhoek

De Zuidhoek gaat samen met u aan de slag! Als sociale werkvoorziening in de gemeente Schouwen-Duiveland werken wij aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala aan producten en diensten aan. De wasserij, schoonmaak, groenvoorziening, om- en verpakken, maar ook de combinatie metaal, electro en montage zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Daarnaast ontwikkelen wij samen met ondernemers vernieuwende sociale projecten onder de werknaam LOOP13. Graag laten we klanten van ons vertellen wat ze van ons vinden.

Contact

Deltastraat 8, 4301 RC Zierikzee
Telefoon0111-413257
Fax0111-417269
E-mailinfo@dezuidhoek.nl

© De Zuidhoek - Ontwerp en realisatie door buro111